Nedan information är bra att känna till för dig som ska till Spanien:

 

  • Om du redan har en tid för PCR-test som du vill omboka till Antigen så kan du göra det själv. Klicka först på ”avboka” i bokningsbekräftelsen du fick på mail, du får då automatiskt tillbaka pengarna så länge du avbokar minst 2 timmar innan tidpunkten för provtagning. Pengarna kommer direkt om du har betalat med Swish, eller inom 2-5 bankdagar för dig som har betalat med kort. Vill du behålla din tid för PCR-test kan du göra det men säkerställ då att svar kommer inom rätt tid för Spaniens uppdaterade inreseregler.

  • Boka sedan en ny tid för antigentest på vår hemsida. Observera att du först bör kontrollera att det finns en ledig tid som passar din resa. Vi arbetar löpande på att öppna upp fler tider för antigentest för att matcha den ökade efterfrågan.

  • Våra Antigentester är godkända för användning inom EU och uppfyller Spaniens nuvarande inresekrav. Information om vilket antigentest som används finns skrivet i reseintyget vi utfärdar.

Avslutningsvis vill vi poängtera att det alltid är du som resenär som behöver hålla dig uppdaterad kring nya inreseregler. Vi erbjuder såväl PCR- som Antigentest med läkarintyg.

Trevlig resa!

 

sv_SESV