Friskhets- och reseintyg för företag och föreningar

Vi erbjuder, som Sveriges största leverantör av företagstjänster kopplade till Covid-19, en effektiv och säker lösning för anställdas friskhetsintyg med provtagning på arbetsplatser.
book-appointment

Några av våra kunder

Så funkar det

Ni får hjälp med hela processen, från bokning av test för medarbetare till uppföljning från läkare.

Testning i era lokaler

Vår personal kommer ut och testar medarbetarna på plats hos er. Genom smidig tidsbokning undviker vi köbildning och skapar en effektiv process. Vid intresse finns möjlighet till bokning på våra befintliga mottagningar.

Utfärdande av intyg

Varje testad medarbetare får ett digitalt personligt friskhets- eller reseintyg skickat till sig. Intyget är på engelska och underskrivet av våra läkare.


Uppföljning

Vår erfarna medicinska personal följer upp och ger medicinisk rådgivning vid behov, ex kring hur resultaten ska tolkas och vilka åtgärder ni kan ta baserat på utfallet.

Vi är med hela vägen

Vid bokning med Vaccina tilldelas ni en kontaktperson och projektledare som är med i hela processen, från bokning till uppföljning.

Vilka företag kan nyttja tjänsterna?

Planerar du och ditt företag ett större evenemang och vill försäkra er
om att samtliga är friska? Eller har ni kanske en större andel personal
som reser i tjänsten som behöver reseintyg? Vaccina har tidigare bland annat hjälpt större industriföretag, idrottsföreningar och pendlare.

Låt oss kontakta dig!

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort
  Teamet bakom Vaccina

  Vaccina har idag drygt 600 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 50-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger  i centrala Stockholm. För kundsupport hör du av dig till oss i chatten alternativt besöker vårat kundforum.

  Pontus Kressner

  VD

  Oskar Skoog

  Marknadsansvarig

  Andreas Yttling

  Operativ chef vaccination

  Vaccina tillhör företagsgruppen Docty AB och är en registrerad vårdgivare som står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.

  Kontakt 

  För snabba svar ber vi dig i första hand chatta med oss (svarstid några minuter) eller besöka vårt kundforum www.kundo.se/org/vaccina/

  För övriga frågor når du oss via e-post eller telefon, där svarstider just nu kan dröja:

  [email protected]

  [email protected]

  Press

  [email protected] (Endast för rapportering av biverkningar av Covid-vaccinet. Vid akuta/allvarliga biverkningar sök omedelbart sjukvård).

  Vaccina AB,
  113 59 Stockholm

  Copyright Vaccina AB 2021

  Frågor & Svar
  sv_SESV