Boka tid för Covid-19 Vaccination i Eskilstuna

Vaccina är ett av Sveriges största vårdgivare inom Covid-vaccination. På uppdrag av Region Sörmland erbjuder vi nu vaccination mot Covid-19 på tre orter i Sörmland.

Efter att du har bokat en tid är det viktigt att du fyller i ditt hälsoformulär innan ditt besök, det kan du göra härHar du redan vaccinerat dig kan du sen din vaccinationshistorik genom att logga in nedan.

Frågor och svar

Har du en fråga du inte hittar svar på? Besök vårt kundforum där du hittar svar på de flesta frågor och även har möjlighet att ställa din fråga. Vår kundtjänst svarar löpande på nya frågor i kundforumet och du kan se och söka bland andra kunders frågor som vi har svarat på.

Vem får vaccinera sig?

I dagsläget skiljer det sig vilken fas som vi vaccinerar i de olika regionerna. Du kan hitta mer information om vad som gäller i din region via 1177.
Du behöver uppfylla följande krav för att vaccineras via oss på Vaccina:

  • Är bosatta i Sverige och är äldre än 18 år rekommenderas att vaccinera sig mot Covid-19. 

  • Rekommenderas till gravida som har passerat graviditetsvecka 12.

  • Inte har vaccinerat dig mot något annat 7 dagar innan eller 7 dagar efter planerad vaccination mot Covid-19.

  • Inte har fått en kraftig reaktion efter vaccination eller annat injicerat läkemedel så att du behövt vara inlagd på sjukhus.

Tillsammans hjälps vi åt

Covid-19 har stor spridning i samhället och klassas som en samhällsfarlig sjukdom. För att stoppa spridningen av sjukdomen är det viktigt att vi alla hjälps åt genom följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och att vaccinera oss mot Covid-19. Vaccination mot Covid-19 skyddar dig själv från att bli svårt sjuk samtidigt som du bidrar till minskad smittspridning i samhället.

Legitimerade sjuksköterskor

Vi på Vaccinas är en av Sveriges största vårdgivare som arbetar med Covid-vaccination. Med det kommer ett stort ansvar att ge patientsäker vård och att du ska få en trygg vaccinationsupplevelse hos oss. Vi arbetar därför enbart med egna anställda legitimerade sjuksköterskor, barnsjuksköterksor och distriktssjuksköterskor med erfarenhet av vaccination. Det finns alltid en tillgänglig jourläkare att nå och vår personal har tydliga rutiner, och verktyg, för att kunna hjälpa patienter på plats vid en eventuell allergisk reaktion. Allt för att du ska få en så trygg vaccination som möjligt.

1

Boka tid & svara på hälsoformulär

Du bokar tid och fyller i ett hälsoformulär digitalt inför besöket (om du äter blodförtunnande medicin följer du råden som ges vid bokning).

2

Förbered dig för vaccination

Du tar med dig Godkänd ID-handling och munskydd till vaccinationsmottagningen. Och glöm inte att svara på hälsoformuläret på portal.vaccina.se innan ditt besök.

3

Efter vaccination

Du behöver stanna 15 min efter din vaccination för observation.

4

Nästa dos

På plats hjälper vår personal dig boka en ny tid för vaccination dos 2.

Här kan du vaccinera dig i Eskilstuna

Vaccina tillhör företagsgruppen Docty AB och är en registrerad vårdgivare som står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.

Kontakt 

För snabba svar ber vi dig i första hand chatta med oss (svarstid några minuter) eller besöka vårt kundforum www.kundo.se/org/vaccina/

För övriga frågor når du oss via e-post eller telefon, där svarstider just nu kan dröja:

[email protected]

[email protected]

Press

[email protected] (Endast för rapportering av biverkningar av Covid-vaccinet. Vid akuta/allvarliga biverkningar sök omedelbart sjukvård).

Vaccina AB,
113 59 Stockholm

Copyright Vaccina AB 2021

Frågor & Svar
sv_SESV