Antikroppstest för Covid-19 och Antigentest för friskhetsintyg / reseintyg hos Apoteksgruppen och Docty.

Testerna uppfyller

Folkhälsomyndighetens

rekommendationer.

vaccina-header.svg

Så funkar det

Du får hjälp med hela processen, från testning till medicinsk rådgivning. Notera att vi bara testar dig som har varit symtomfri i 14 dagar.

Test på apotek/klinik

En sköterska sitter på apoteket/kliniken och testar dig på plats. Du får sedan svar direkt på plats eller digitalt om du har bråttom iväg.

Svar inom 20/40 minuter

Du får inom 20 minuter ett svar som visar om du har antikroppar. För Antigentest får du svar inom 40 minuter och visar om du har pågående infektion.

Drop-in eller tidsbokning

Vi erbjuder drop-in och tidsbokning på flera av Apoteksgruppens apotek och Doctys kliniker. På så sätt kan du testa dig mot Coronaviruset smidigt och säkert.

Beprövat och godkänt Antikroppstest och Antigentest

Våra test uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra antikropps- och antigentestet på marknaden. Nuvarande test vi erbjuder är CE-märkt.

Antikroppstestet tas via ett blodprov (stick i fingret) som ger svar inom 20 minuter. Med antikroppstestet kan vi avgöra om du har varit smittad av viruset. Tillsammans med provsvaret får du rekommendationer kring uppföljning.

Vi finns hos Apoteksgruppen

Vaccina har ett tätt samarbete med Apoteksgruppen där vi erbjuder dig en helhetslösning att testa dig mot det nya Coronaviruset. Du kan på utvalda Apotek ta ett PCR-, Antigen- och Antikroppstest men vi erbjuder också vaccination mot TBE, och födelsemärkeskontroll. 

Vi ses hos Apoteksgruppen!

Tjänsten är utformad av läkare

Vår tjänst för provtagning av det nya coronaviruset är helt utformad av erfarna läkare för att säkerställa högsta kvalitet. Tillsammans med en av våra sköterskor analyserar ni resultatet.

Ansvariga kontaktpersoner Vaccina

Vaccina har idag drygt 200 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sköterskor som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 20-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger på Holländargatan 22 i Stockholm. För kundsupport får du gärna skriva till [email protected] eller ringa på 010-750 09 45.

Pontus Kressner

VD

Oskar Skoog

Marknadsansvarig

Andreas Yttling

Projektansvarig

Vaccina är en del av Kry och är en registrerad vårdgivare som står under Inspektionen för Vård och Omsorgs (IVO) tillsyn.

Kontakt 

För snabba svar ber vi dig i första hand chatta med oss (svarstid några minuter) eller besöka vårt kundforum www.kundo.se/org/vaccina/

För övriga frågor når du oss via e-post på: [email protected]

[email protected] (Endast för rapportering av biverkningar av Covid-vaccinet. Vid akuta/allvarliga biverkningar sök omedelbart sjukvård).

Vaccina AB,
113 59 Stockholm

Copyright Vaccina AB 2021

Frågor & Svar
sv_SESV