Antikroppstest

Beprövat och godkänt antikroppstest som påvisar ifall du har antikroppar mot viruset som orsakar Covid-19.

Hur funkar det?

Drop-in eller tidsbokning

Vi erbjuder drop-in och tidsbokning på flera av Apoteksgruppens apotek och våra egna kliniker. På så sätt kan du testa dig mot covid-19 smidigt och säkert.

Test på mottagning

En sköterska sitter på mottagningen och testar dig på plats. Du får sedan svar direkt på plats eller digitalt om du har bråttom iväg.

Provsvar

Du får provsvar inom 20 minuter som visar om du har antikroppar mot covid-19.

Beprövat och godkänt

Våra test uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra antikroppstestet på marknaden. Nuvarande test vi erbjuder är CE-märkt.

Vår tjänst för provtagning av covid-19 är helt utformad av erfarna läkare för att säkerställa högsta kvalitet. Antikroppstestet tas via ett blodprov (stick i fingret) som ger svar inom 20 minuter.  Med antikroppstest kan vi avgöra om du har varit smittad av viruset. Tillsammans med provsvaret får du rekommendationer kring uppföljning.

Vi finns hos Apoteksgruppen

Vaccina har ett tätt samarbete med Apoteksgruppen där vi erbjuder dig en helhetslösning att testa dig mot covid-19. Du kan på utvalda apotek ta ett antigen-, PCR- och antikroppstest. Vi erbjuder även vaccination mot säsongsinfluensa, pneumokocker, TBE samt födelsemärkeskontroll.

Vi ses hos Apoteksgruppen!

VACCINA SAMARBETAR MED

sv_SESV